Säännöllinen harrastustoiminta

 

Vesijumppa

Mäkitupalaisten vesijumpat Verkahovissa.alkavat taas torstaina 5. syyskuuta klo 11.45 ja jatkuvat joka torstai samaan aikaan.  Kysy lisää Touko Kanervalta p. 050 320 2830 tai touko.kanerva@gmail.com.

 

Naisjaosto

Kokoontumiset alkavat taas kesätauon jälkeen keskiviikkona 11. syyskuuta klo 17 Mäkitupatalolla jatkuen joka toinen keskiviikko (parittoman viikon) samaan aikaan. Tervetuloa mukaan! Kysy lisää Tarja Mäkiseltä p. 044 252 0188.

 

Vähä-Heikkilän Kamerat

Kesätauon jälkeen yhdistyksen kamerakerho kokoontuu taas 8. lokakuuta klo 17 Mäkitupatalolla. Kysy lisätietoja Urpo Jalavalta p. 041 452 8050, urpo.jalava@jalava-tonteri.fi tai kamerakerhon kotisivuilta https://vahekamerat.wordpress.com

   

   

  Syykuu 2019

  Tiistaina 10.pv klo 18 Mäkitupatalolla 

  FÖLIN Runkolinjauudistuksen esittely- ja keskustelutilaisuus

  Mitä suunniteltu runkolinjauudistus merkitsee alueemme joukkoliikenneyhteyksiin kaupungin keskustaan ja kaupungin muihin osiin.

  Tule kuulemaan ja kommentoimaan uudistukseen liittyviä seikkoja ja voit myös esittää parannusehdotuksia täydentävistä linjoista, aikatauluista, pysäkkien sijoituksesta ym.  Tilaisuudessa Turun kaupungin joukkoliikennepalvelujohtaja Sirpa Korte, Fölin suunnittelupäällikkö Lauri Jorasmaa ja informaatiosuunnittelija Saana Lehtinen esittelevät runkolinjauudistusta ja selvittävät, miten runkolinjat tulevat palvelemaan alueemme asukkaita. Lisäksi tilaisuuteen on kutsuttu Joukkoliikennelautakunnan puheenjohtaja Anu Perho (kok) sekä lautakunnan jäsen Riina Lumme (vihr)

  Tiistaina 17.pv klo 18 Mäkitupatalolla 

  JÄSENILTA, Pientalon nykyaikaiset energiaratkaisut

  Aurinkoenergiajärjestelmistä on kehittynyt joka kodin aurinkovoimaloita ja lämpöpumput ottavat energiaa ulkoilmasta, talon poistoilmasta, vedestä, maasta tai kalliosta. Syyskuun jäsenillassa keskustelemme näiden energiaratkaisuijen taloudellisuudesta ja toteutusmahdollisuuksista. Asiantuntijoina mukana ovat Ossi Oksa ja Tommi Starck, joilta saat vastauksia esimerkiksi seuraaviin kysymyksiin: Miksi aurinkopaneeleita ja lämpöpumppuja asennetaan? Millaisiin kohteisiin ne sopivat, millaisiin eivät? Kustannukset, hyötysuhteet ja säästö? Aurinkoenergian ja lämpöpumpun yhdistäminen? Millaisia myyttejä ja väärinkäsityksiä julkisessa keskustelussa liikkuu?

  Lokakuu 2019

  Perjantaina 25.pv klo 18 

  KUTSU

  Yhdistyksen 110-vuotisjuhlaan Mäkitupatalolla

  Vietämme jäsenten kesken yhdessä unohtumattoman juhlaillan hienolla ohjelmalla. Tule mukaan!

  • Juhlapuheen pitää kaupunginhallituksen puheenjohtaja Lauri Kattelus ja
  • TPK:n tervehdyksen tuo puheenjohtaja Seppo Lehtinen. 
  • Tarinoita Turun murteella esittää Turkuseuran murrespesialisti Riitta Vasenkari.
  • Illan musiikkipuolesta vastaa vahvat mäkitupalaisjuuret omaava Jussi Fredriksson duo. Jussi on Suomessa ja kansainvälisestikin arvostettu monipuolinen huippumuusikko ja säveltäjä ja useita levyjä levyttänyt..
  • Juhlatilaisuudessa julkistetaan myös yhdistyksen viimeisin täydentävä historiikkiteos.
  • Illan tärkeänä kohokohtana on luonnollisesti pitokokkiemme, Päivi ja Mikko Aholan, valmistama maittava ja monipuolinen juhlapäivällinen.
  • Ilmoittaudu nyt jo heti. Ilmoittautumisia ottavat vastaan rahastonhoitajamme Anne-Maija Koivisto a-m.koivisto@co.inet.fi, puh. 045-6512020, ja sihteerimme Urpo Jalava urpo.jalava@jalava-tonteri.fi, puh. 041-4528050. Ilmoita nimesi, postiosoitteesi ja sähköpostiosoitteesi sekä montako paikkaa varaat. 
  • Juhlatilaisuuden osallistumismaksu on 28€/henkilö ja maksuohjeet saat ilmoittautumisesi yhteydessä.

  Marraskuu 2019

  Torstai 13. – sunnuntai 17.pv yhdistyksen kamerakerhon valokuvanäyttely Mäkitupatalolla

  Perinteisessä valokuvanäyttelyssä on esillä kerholaisten ottamia kuvia.

  Maanantaina 25.pv klo 18 yhdistyksen syyskokous Mäkitupatalolla

  Tarkempi kokousohjelma tiedotetaan myöhemmin.

  Joulukuu 2019

  Torstaina 5.pv klo 19 konserttitalolla

  Turun filharmonikkojen Svengaava Joulukonsertti

  Liput vain 20 euroa ja ilmoittautumiset mahdollisimman pian.

  Ilmoittaudu Touko Kanervalle p. 050 320 2830 tai touko.kanerva@gmail.com.

   

  Maanantaina 16.pv klo 18  Mäkitupatalolla

  Yhdistyksen perinteinen puurojuhla 

  Lisää ohjelmasta myöhemmin täällä

  Naisjaoston perinteiset joulumyyjäiset  Mäkitupatalolla

  Myyjäisistä tiedotetaan tarkemmin lisää myöhemmin

  0