Säännöllinen harrastustoiminta

 

Vesijumppa

Mäkitupalaisten vesijumpat Verkahovissa.ovat torstaisin klo 11.45 Kysy lisää Touko Kanervalta p. 050 320 2830 tai touko.kanerva@gmail.com.

 

Naisjaosto

Kokoontumiset syyskaudella Mäkitupatalolla joka toinen keskiviikko klo 18 (parittoman viikon). Tervetuloa mukaan! Kysy lisää Tarja Mäkiseltä p. 044 252 0188.

 

Vähä-Heikkilän Kamerat

Yhdistyksen kamerakerho kokoontuu Mäkitupatalolla n. kolmen viikon välein klo 18:30. Kysy lisätietoja Urpo Jalavalta p. 041 452 8050, urpo.jalava@jalava-tonteri.fi tai kamerakerhon kotisivuilta https://vahekamerat.wordpress.com

   

  VUOSI 2020

  Tammikuu 2020

  Tiistaina 21. tammikuuta klo 18 Mäkitupatalolla

  Uusien jäsenten tutustumisilta

  Tilaisuudessa tutustutaan Mäkitupataloon sekä yhdistyksen eri toimintoihin, paikalla on eri jaostojen sekä harrastuskerhojen edustajat. Samalla pääset tutustumaan uunituoreeseen hallitukseen, joka pyörittää yhdistyksen toimintaa. Tule kuulemaan, mitä kaikkea kivaa ja hyödyllistä yhdistyksemme tarjoaa sinulle ja perheellesi, sekä kertomaan omat toiveesi ja ideasi yhdistystä kohtaan. Tilaisuus on vapaamuotoinen, jutellaan ja tullaan tutuiksi!

  Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

  Vaikka kyseessä on uusien jäsenten ilta, tilaisuuteen ovat toki tervetulleita ihan kaikki Mäkitupalaiset, myös kauemmin jäseninä olleet.

  Tervetuloa!

   

   

  Helmikuu 2020

  Ilmoittautumiset 1. helmikuuta mennessä

  puh. 050 320 2830 tai touko.kanerva@gmail.com. Salon 28.03. teatterivierailulle Agatha Christien Hiirenloukkuun. Lue lisää Maaliskuun kohdalta.

  Sunnuntaina 9.2.2020 Mäkitupatalolla ja sen ympäristössä

  Perinteinen koko perheen Talvipäivätapahtuma

  Tapahtumaan ovat lupautuneet mukaan taas myös suositut ponit, joista toisella pääsee ratsastamaan ja toisella kärryajelulle.

  Mäkitupatalolla on myös muuta mukavaa tekemistä. Tarjolla on myös perinteisiä talvipäivän herkkuja: mm. grillimakkaraa, hernekeittoa ja pannukakkua hillolla ja kermavaahdolla sekä kahvia/teetä/mehua ja pullaa.

  Kannattaa tulla viihtymään ja viettämään koko perheen yhteistä Talvipäivää.

   

  Maaliskuu 2020

  Lauantaina 28.3.2020 klo. 15.00 Salon Teatteri Provinssissa

  Agatha Christien Hiirenloukku

  Hiirenloukku sijoittuu maaseudulle, juuri avattuun Monkswelin täysihoitolaan. Radiossa uutisoidaan Lontoossa tapahtuneesta murhasta, samalla kun Mollien ja Gillessin hoitolaan kerääntyy joukko mitä persoonallisempia vieraita. Kukaan vieraista ei kuitenkaan kerro koko totuutta itsestään. Hiirenloukku pitää otteessaan, sillä nerokkaasti punottua salaisuuksien verkkoa selvitellään loppumetreille asti. Murhamysteeri Hiirenloukku on rikosnäytelmien klassikko ja taattua Agatha Christietä, Joten loppuratkaisu yllättää varmasti.

  Retken pakettihinta 62 € / henkilö sisältäen; matkat, teatterilipun, buffetruokailun, ja tietysti hyvän matkaseuran.

  Ilmoittautumiset Toukolle 1. helmikuuta mennessä puh. 050 320 2830 tai touko.kanerva@gmail.com

   

  Huhtikuu 2020

  Perjantaina 17.4.2020 Salon Provinssiteatterissa

  SUOMALAINEN TANGOKONSERTTI  Tangokuninkaallisia ja upea TANGO – orkesteri

  Kurkistamme konsertissa suomalaisen tangonjuurille sen aarrearkkuun. Konsertissa kuullaan ne ikimuistoiset suomalaiset tangot, jotka ovat Juurtuneet vuosikymmenien aikana suomalaisten sieluihin ja sydämiin.

  Konsertissa mukana

  HEIDI PAKARINEN, KAIJA LUSTILA, TEUVO OINAS, JARNO KOKKO

  – JUONTAJANA tangotohtori JUKKA AMMONDT

  – Kultainen harmonikka JARNO KUUSISTO

  – Säestyksestä vastaa upea TANGO – orkesteri

  Matkan hinta 43 €, hinta sisältää konserttilipun, väliajalla kahvin ja pullan sekä matkan

  LÄHTÖ: klo 17.45 ABC Askaistentie , välittömästi Linja-auto asema pys.10

  Ilmoittautumiset ja maksut 15.3.20 mennessä: Leena Härmä 040-8370942 /leenakristiina50@gmail.com. Tili FI39 5711 7520 0092 87 / TTMY

   

  Torstaina 23.4.2020

  Matka Helsinkiin : Oodi ja Design museo Arabia

  Ajamme Helsinkiin, matkan aikana pidämme omakustanteisen kahvitauon. Perillä tutustumme keskuskirjasto Oodiin, joka on kaupunkilaisten olohuone ja tapaamispaikka aivan Helsingin keskustassa. Arkkitehtuuriltaan rakennus on saanut huomiota teräs-ja lasirakenteistaan sekä puisesta julkisivustaan. Kuulemme lisää Oodin vaiheista ja samalla näemme sen suurista lasi-ikkunoista monia Helsingin päänähtävyyksiä, kuten Eduskuntatalon.

  Tämän jälkeen kävelemme viereiseen rakennukseen, Musiikkitaloon, joka on myös tunnettu nähtävyys. Täällä meille on varattu yhteinen lounas. Ruokailun jälkeen siirrymme Arabianrantaan, Arabia Design Centre esittelee kattavalla valikoimallaan suomalaisen keramiikan ja lasin historiaa, opastettu kierros, tämän jälkeen on mahdollisuus tehdä ostoksia Arabian, Iittalan ja Pentikin tehtaanmyymälöistä tai kahvitella keskuksen kahvilassa.

  Matkan hinta on 65 € / hlö

  Hinta sisältää: bussimatkan, opastuksen Oodissa, lounaan musiikkitalossa sekä opastuksen ja sisäänpääsyn Arabian Design Centreen

  Lähtö klo 8.45 Askaistentien ABC

  Paluu: Alkaa noin klo 16.30

  Ilmoittautumiset ja maksut: 31.3. mennessä Leena Härmä 040-8370942. Tili FI39 5711 7520 0092 87 / TTMY

   

  Heinäkuu 2020

  Vähä-Heikkilän Mäkitupalaiset ry:n yhteistyö kumppani Turun Terveys ja Kuntoliikunta ry.kutsuu mäkitupalaiset mukaan Kesäiselle teatterivierailulle Samppalinnan kesäteatteriin seuraamaan

  Keskiviikkona 15. heinäkuuta kello 14.00

  MUSIKAALIA MIELENSÄPAHOITTAJA

   

  Mielensäpahoittaja on Tuomas Kyrön luoma hahmo josta on tullut ilmiö.

  Sammppalinnan kesäteatterin esitys on kuitenkin jotakin vallan uutta, sillä Mielensäpahoittaja seikkailee tällä kertaa varta vasten Samppalinnan Kesäteatterille kirjoitetussa musiikkikomediassa.

  Uutuusnäytelmän ovat dramatisoineet  Heikki Sankari ja Kimmo Virtanen, joka vastaa myös ohjauksesta.

  Esityksen musiikista vastaa Lauri Schreck. Luvassa on tuttuja hittejä eri vuosikymmeniltä, sekä kokonaan uusia sävellyksiä. Tervetuloa nauttimaan mahdottoman hauskasta menosta – mieltä pahoittamatta.

  Teatteripaketin hinta on vain 52 euroa sisältäen: Buffet lounaan ravintolalaiva Svarte Rudoffilla klo. 12.30 alkaen, teatterilipun klo.14.00 esitykseen, sekä väliaikakahvit esityksen väliajalla.

   

  ” Onnellinen on se, joka on niin terve, että voi lähteä mukaan, mutta vielä onnellisempi on se terve, joka ymmärtää lähteä mukaan”.

   

  Ilmoittaudu Toukolle 25 .toukokuuta mennessä puh.050 320 2830 tai touko.kanerva@gmail.com

   

   

  0