Mäkitupalaisyhdistys järjesti kevättalvella 2019 jäsenkyselyn, jonka tarkoituksena oli kysyä jäsenten kannatusta erilaisten tapahtumien järjestämisen suhteen sekä ajatuksia ajankohtaisista kaavoitushankkeista.

Kyselyyn vastasi 87 henkilöä. Viiden tunnin talkkaripalvelut voitti Jarmo Niinimäki!

Vastauksista ilmenee, että suurimpia syitä kuulua yhdistykseen ovat:

  • Yhdistyksen tarkoitusperät
  • Edunvalvontatoiminta alueen kaavoitus liikenne ja ympäristöasioissa
  • Sähkösopimus

Eniten tällä hetkellä kiinnostavat ympäristöä, liikennettä ja kaavoitusta koskevat asiat. Mm. asiantuntijaluennot kiinnostavat myös sekä kirpputori. Muutama ilmoitti haluavansa kirjoittaa juttuja nettisivuille oman mielenkiinnon mukaan. Kaikenlaiset jutut ovat erittäin tervetulleita!

Kyselyn perusteella ei ole syytä suuresti muuttaa toimintaa tällä hetkellä. Puutarhatyövälineiden vuokrauksesta tai lainauksesta tarkennuksena, että sellaista ei ole, mutta voimme miettiä onko sellainen mahdollista järjestää vapaaehtoisvoimin.

Tuli myös erittäin hyvä idea, että kuka tahansa halukas voisi vuokrata välineitään tarvitseville, niistä voisi laitta listan nettisivuille. Tämän voimme toteuttaa hetikin! Ilmoita välineestä sihteerille.

Luontoon ja ympäristöön sekä lapsiperheisiin toivottiin panostettavan enemmän.

Yksityiskohtaisen tulokset ovat luettavissa alla. Voit myös ladata tulokset pdf-tiedostona klikkaamalla  tästä .

Lukiessasi alla olevaa vastausten yhteenvetoa voit siirtyä sivulta toiselle viemällä hiiren kentän alalaitaan ja käyttämällä esiin tulevia painikkeita.

 

2019_jäsenkyselyn_vastaukset (4)