Puheenjohtajan tervehdys

Talvi on saapunut myös Vähä-Heikkilään, pakkanen paukkuu nurkissa ja maassakin on jo hieman valkoista.

Viime kuussa pidimme yhdistyksen Syyskokouksen, kiitos kaikille osallistujille. Hallituksen kokoonpano pysyi muuten samana, mitä se oli aiemmin, mutta saimme yhden lisävahvistuksen joukkoomme, Annette Mikkolan. On aina hienoa saada uusi toimija mukaan pyörittämään yhdistyksen toimintaa, tervetuloa joukkoomme!

Kiitokset myös luottamuksestanne, minut valittiin yhdistyksemme puheenjohtajaksi tulevaksi kaksivuotiskaudeksi 2022-2023. Jospa tässä seuraavan puheenjohtajakauden aikana pääsisi vetämään yhdistystä normaalitilanteessa, tämä ensimmäinen kaksivuotiskausi kun on ollut melkoisen haastava koronan vuoksi. Ikävä kyllä koronatilanne on taas pahentunut ja senpä vuoksi joudumme valitettavasti perumaan loppuvuoden tapahtumat. Siitä tarkemmin alla. Varautukaa myös siihen, että koronatilanteesta riippuen saatamme joutua pyytämään ensi vuoden tilaisuuksiimme koronatodistuksen, jotta voimme järjestää eri tapahtumia.

Omasta puolestani toivotan teille oikein hyvää loppuvuotta ja rauhaisaa joulun aikaa. Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne.

Brita Palmroth, pj

p. 045-1209271

 

Palaa takaisin