Puheenjohtajan tervehdys

Vuoden ensimmäinen neljännes on ollut Mäkitupahallitukselle työntäyteinen. Olemme seuranneet ja käsitelleet ahkerasti toimialueemme ympäristöasioita, aina tuntuu tapahtuvan jotakin uutta. Mäkitupatalo sai vihdoinkin uudet tyylikkäät tuolit, jotka toivottavasti palvelevat talon käyttäjiä pitkän aikaa. Helmikuinen koko perheen Talvipäivätapahtuma oli jälleen menestys, kuin myös maaliskuinen Sisustusilta.

Energia-asiat puhututtavat edelleen ja olemme yrittäneet vaikuttaa siihen, että Turku Energia kohtuullistaisi sähkön hintaa sekä kohtuuttoman ankaria sopimuksen irtisanomisehtoja. Tästä enemmän Ajankohtaisissa asioissa. Yhdistyksen jäsenmaksulaskutkin saatiin hoidetuksi jäsenille (muistathan maksaa, jos et ole sitä vielä tehnyt). Samaan aikaan olemme koko ajan suunnittelemassa ja järjestämässä tulevia tapahtumia, joten laakereilla emme ehdi pahemmin lepäämään, mutta sitä vartenhan me olemme hallituksessa, hoitamassa meidän kaikkien yhteisiä asioita.

Toivottavasti tämä alkava kevät etenee vauhdilla, pääsisimme pian kuopsuttelemaan pihamaitamme ja ihastelemaan maasta putkahtelevia sipulikukkia sekä nauttimaan pihamaalla ne kevään ensimmäiset ulkokahvit.

Aurinkoisia kevätpäiviä kaikille,

Brita Palmroth, pj

045-1209271

 

Palaa takaisin