Puheenjohtajan tervehdys

Viettäessämme viimeisiä kesäpäiviä tältä vuodelta aloitamme pikkuhiljaa toiminnan täällä Mäkitupayhdistyksessä. Hallitus on jo ehtinyt kokoontua kerran kesätauon jälkeen ja monia asioita olikin kertynyt jo asialistalle. Paljon on tullut jäsenistöltä yhteyden ottoja kesän mittaan, kiitokset kaikista niistä. Erityisen paljon jäsenistöä on mietityttänyt sähköliittymäasiat, tämänhetkinen edullinen Louna sähkösopimus Turku Energian kanssa kun on päättymässä lokakuun lopussa ja hurjasti nousseet energianhinnat saavat kyllä pientaloasukkaan mietteliääksi – koska saadaan tietoa uudesta sopimuksesta, tekeekö TPK ylipäätään uuden sopimuksen Turku Energian kanssa ja ennen kaikkea millaiseen kilowattihintaan uutta sopimusta meille tarjotaan?

Tätä puheenvuoroani kirjoittaessani kaikki on vielä avoinna. Sen kuitenkin tiedän, että TPK eli Turun Pientalojen Keskusjärjestö ry on tehnyt ison työn neuvotellessaan meille mahdollisimman hyvää sopimusta, siitä kiitokset heille. Tehtävä ei varmastikaan ole ollut helppo. Kenellekään ei liene kuitenkaan yllätys, että jos sopimus saadaan aikaiseksi, hinta tulee nousemaan, sille ei voi kukaan mitään. Tiedotamme asiasta heti lisää, kun olemme saaneet asiasta lisätietoa.

Muistathan, että vain voimassa olevalla Mäkitupajäsenyydellä voit saada tuon TPK:n neuvotteleman sähkösopimuksen. Voimassa olevan jäsenyyden takaa vain maksettu jäsenmaksu, edelleen on joitakin maksamattomia jäsenmaksuja, joten hoidathan jäsenmaksusi ensi tilassa, kiitos.

Brita Palmroth, pj

045-1209271

 

Palaa takaisin