Puheenjohtajan tervehdys

Hyvää alkanutta uutta vuotta kaikille! Tätä jäsenkirjettä koostaessani tammikuu on jo yli puolenvälin. Uusi Syyskokouksessa valittu Mäkitupahallitus on pitänyt järjestäytymiskokouksensa ja tehtävät jaettiin yhteisymmärryksessä. Hallitus sai myös uuden jäsenen, lämpimästi tervetuloa Päivi Rae.

Tämän tiedotteen mukana on useampi liite, jossa yhdessä on kerrottuna hallitusjäsenet, heidän pääasialliset tehtävänsä sekä yhteystietonsa, joten kannattaa ottaa se itselleen talteen. Toivomme, että jos teillä on jotakin kysyttävää, niin ottakaa ensisijaisesti yhteyttä kunkin aiheen vastuuhenkilöihin, esim. omakotitalkkaritoimintaan liittyvät asiat suoraan talkkarin esimiehelle Tapio Koivistolle tai Antti Junniselle. Näin saatte nopeimmin ja varmemmin haluamanne oikean tiedon.

Omakotitalkkarien työtilaukset tehdään kuitenkin suoraan talkkareille tuttuun numeroon 041-3690114.

Muistutan myös, että jos yhteystietonne muuttuu, niin ilmoittakaa siitä jäsenrekisterin hoitajallemme eli Anne-Maija Koivistolle. Jos haluat lopettaa jäsenyytesi, niin ilmoita myös siitä, laskun maksamatta jättäminen ei ole sama kuin eroilmoitus. Näin toimien vältämme turhaa työtä jäsenmaksulaskutuksessamme.

Jäsenmaksu päätettiin Syyskokouksessa säilyttää ennallaan eli se on 20 euroa. Sähköpostillisille jäsenille lasku tulee tuttuun tapaan sähköpostiin ja sähköpostittomille postilaatikkoon. Lasku tulee jakoon helmi-maaliskuussa, joten tarkkailkaapa postianne.

Mäkitupahallituksessa jatkamme melko pitkälti samalla tutulla linjalla, mitä viime vuonna. Seuraamme aktiivisesti alueemme ympäristö-, kaavoitus- ja liikenneasioita, järjestämme jäsenille mielenkiintoisia tapahtumia ja pyrimme kattavaan tiedotustoimintaan ja toki hoidamme myös kaikki Mäkitupatalon ylläpitoon liittyvät asiat. Yhdistyksen valokuvauskerho sekä Naistoimikunta jatkavat toimintaansa tuttuun tapaan.

Kaavoitusasioista puhututtaa uutena asiana kaupungin toimesta vireille pantu Puistomäen asemakaavamuutoshanke. Tästä enemmän tiedotteen Kaavoitus- ympäristö- ja liikenneasiat -osiossa.

Tänä vuonna tarkoituksenamme on panostaa ohjelmatoiminnassamme erityisesti lapsiperheisiin, monenmoista kivaa lapsille suunnattua ohjelmaa on tulossa, ensimmäinen niistä jo ihan kohtapuolin, nimittäin helmikuinen Talvipäivätapahtuma. Luethan siis tarkkaan ohjelmakalenterin sekä liitteenä olevat tapahtumamainokset. Tervetuloa koko perheen voimin!

Kuulaita ja kauniita talvipäiviä toivoen,

Brita Palmroth, pj

045-1209271

 

Palaa takaisin