Puheenjohtajan tervehdys

Kesä alkaa olla kauneimmillaan, rakkaan asuinalueemme puut ja nurmet viheriöivät, kukat puskevat pinnalle auringon lämmittämän mullan alta. Pientalojen emännät ja isännät kuopsuttelevat kasvimaillaan ja viljelylaatikoillaan miettien, mitä kaikkea sitä tänä vuonna istuttaisikaan ja jotakin uusia perennoitakin olisi mukava laittaa ja kesäkukkia nyt ainakin istuttaa. Alueeltamme löytyy jopa perunanviljelijöitä, tilaviin tontteihin mahtuu jos vaikka mitä. Pientaloasukkaalle kesäaika on sitä ihan parasta aikaa, nyt on aikaa nauttia lämpimistä päivistä sillä ikiomalla rakkaalla pihallaan. Aina ei tarvitse tehdä mitään, muistakaa myös ottaa rennosti ja hyödyntää niitä kovalla työllä rakennettuja terasseja ja grillauspaikkoja. Istu puutarhakeinuun, heiluttele jalkojasi kuin silloin lapsena aikoinaan ja tunne lämmin tuuli kasvoillasi. Sulje silmäsi, unohda hetkeksi kaikki maalliset murheet ja surut, sillä elämä on ihmisen parasta aikaa kuitenkin :).

Mäkitupahallitus lomailee myös kesäkauden ja palaa hoitamaan yhdistyksen asioita alkusyksystä. Tämän kauden viimeinen hallituksen kokous oli toukokuun alkupuolella ja haluankin tässä yhteydessä kiittää koko hallitusta erittäin aktiivisesta osallistumisesta kaikkiin hallituskokouksiimme sekä kaikesta siitä työstä, mitä olette tehneet kuluneen kauden aikana. Pakolliset kuviot, kuten Mäkitupataloon liittyvät asioiden hoidot, omakotitalkkariasiat sekä laskutukset hoidetaan toki myös kesän aikana.

Syksyllä aloitamme toimintamme taas uusin raikkain tuulin, toiveikkaina siitä, että koronakurimus olisi vihdoin selätetty ja pääsemme toimimaan normaalisti ja ennen kaikkea tapaamaan teitä taas kasvotusten. Seuratkaa siis sähköpostianne ja/tai Mäkitupatalon seinällä olevaa ilmoitustaulua, jossa kerrotaan tulevista syksyn tapahtumista. Aurinkoista, lämmintä ja kaunista kesää teille kaikille!

 

Brita Palmroth, pj

 

Palaa takaisin