Ilmoitustaulu on osasto, johon jokainen voi tuoda jäsenistölle tarkoitettuja ilmoituksia. Niiden sisältönä voi olla esimerkiksi ostaminen, myyminen, vaihtaminen, lahjoittaminen tai työsuorituksen tarjoaminen tai hankkiminen.

Toimita ilmoitusteksti ja mahdollinen valokuva sähköpostitse osoitteella urpo.jalava@jalava-tonteri.fi.


 

Luontoretki ulkosaaristoon

Lähde luontoretkelle ulkosaaristoon, etsitään uhanalaista seljakämmekkää ja tehdään tarvittaessa pieni talkootyö. Hinta 90 € sis opastuksen, ruuan, kahvin. Mäkitupalaisille 10% alennus. Katso ja ilmoittaudu:  https://luontokoulu.fi/fi/saariaari-retki/

 

Ikkunoiden kunnostustyötä otetaan vastaan

Aikuinen poikani olisi kiinnostunut ottamaan vastaan vanhojen ikkunoiden maalaus- ja kittaustyötä. Työ tehtäsiin taloni verstaassa Askaistentiellä. Hinta sovitaan etiukäteen ja se määräytyy karmin kunnon mukaan.

Kiinnostuneet ja lisätietoja haluavat voivat ottaa minuun yhteyttä s-postilla Pirkko.teir@gmail.com tai puhelimella 040 5791710.

Ystävällisesti Pirkko Teir

 

Myydään suurennuskone

Myydään valokuvien suurennuskone Axomat 3 ja tarpeelliset tarvikkeet. Lisäksi mukaan tulee itse tehty teline, johon kuvan voi laittaa kuivumaan. Kone on alkuperäisessä laatikossa. Hinta 20 € noudettuna Majakkarannasta.

Yhteydenotot Eila Lempiäinen puh. 040 5016193.

 

0