1. Hyviä remontintekijöitä ilmiannettu!

Viime jäsentiedotteessa peräänkuulutin teiltä suosituksia hyvistä remontintekijöistä ja iloksemme olemme niitä saaneet, yhdistyksen kotisivuilta kohdasta https://makitupalaiset.fi/ ”Remontintekijät” löytyy nyt useita eri alojen ammattilaisia aina sähkö- ja lvi -alan töistä maalaus- ja piha-alueen töihin. Lisääkin saa vielä ilmiantaa, sen voit tehdä ilmoittamalla suosituksesi yhdistyksen sihteerillemme urpo.jalava@gmail.com tai soittamalla Urpolle +358 414 528 050. Kiitokset kaikille tähän asti ilmiantoja tehneille!

  1. Naapuruston pihapiirin kotirauhan kunnioitus

Olemme saaneet jäsenistöltä toivomuksen, että muistuttaisimme tarvittaessa jälkikasvuamme, että ei ole sopivaa juoksennella kenenkään pihamaalla tai käyttää kenenkään pihaa oikoreittinä ilman asianmukaista lupaa. Oma piha-alue kuuluu kotirauhan piiriin. Lapset ovat toki lapsia ja aina kaikki asiat eivät ole heille niin itsestään selviä, joten toivon myös ymmärrystä heille. Tarvittaessa voidaan varmasti neuvoa naapurin lapsiakin ystävälliseen sävyyn, että ei ole sopivaa kulkea toisten pihalla.

  1. Mäkitupajäsenyyden päättyminen

Alueellamme tapahtuu luonnollista muuttoliikehdintää, aina välillä joku muuttaa alueeltamme pois ja samalla haluaa päättää Mäkitupayhdistyksen jäsenyytensä. Toivon, että siinä tapauksessa muistatte ilmoittaa asiasta joko minulle tai yhdistyksen jäsenasioista vastaaville Anne-Maija Koivistolle tai Tarja Mäkiselle, jotta pystymme pitämään jäsenrekisterimme ajan tasalla. Jäsenmaksulaskun maksamatta jättäminen ei ole yhtä kuin eroilmoitus yhdistyksen jäsenyydestä ja maksamaton lasku aiheuttaa suotta ylimääräistä työtä laskutuksellemme, koska emme voi tietää, onko laskun maksu unohtunut vahingossa vai ei, niinpä niitä karhulaskuja toimitetaan maksamattomille jäsenille vaikkei olisi enää tarvis. On toki ymmärrettävää, että muuttaessa tulee muistaa monia asioita, joten tämä saattaa helposti unohtua, siksi asiasta muistutan.

  1. Tervetuloa uudet jäsenet!

Muutamia uusia jäseniäkin olemme saaneet taas mukaan yhdistykseen, tervetuloa teille kaikille! Minuun saa tarvittaessa ottaa yhteyttä sähköpostilla brita.palmroth@gmail.com tai soittamalla 045-120 9271.

  1. Olethan hoitanut jäsenmaksulaskusi?

Jotta jäsenyytesi ja jäsenetusi pysyvät voimassa, niin huolehdithan siitä, että tämän vuoden jäsenmaksusi on maksettu. Olemme jaelleet maksamattomille useamman muistutuslaskun ja niistä huolimatta vielä uupuu vajaa 30 maksusuoritusta. Mahdolliset asiaan liittyvät tiedustelut pyydän osoittamaan laskutusta hoitavalle Tarja Mäkiselle p. 044-252 0188 (ei siis minulle). Kiitos kaikille maksunsa hoitaneille!

Palaa takaisin