1. Naisjaoston suunnitellut joulumyyjäiset 12.joulukuuta sekä Mäkitupalaisten puurojuhla 14. joulukuuta on peruttu huonontuneen koronatilanteen vuoksi.

2. Mäkitupalaisten historia-iltaan kaivataan edelleen aineistoa

Yhdistys järjestää ensi keväänä Mäkitupatalolla tilaisuuden, jossa kerrotaan alueemme historiasta, ihmisistä, tapahtumista ja yrityksistä. Jos sinulla on vanhoja valokuvia ja tietoa vanhoista tapahtumista ja yrityksistä, niin otamme mielellämme niitä lainaksi. Valokuvien mukana olisi hyvä olla ketä ja mitä kuva esittää ja plussana vielä jos mahdollista pieni kirjoitus kuvan tapahtumista. Myös kirjoituksia ilman kuvia otetaan mielellään vastaan. Jos kuvan henkilöt ovat vielä keskuudessamme, niin heiltä tarvitaan lupa kuvan julkaisemiseen.

Jpg-muodossa olevat kuvat voi toimittaa sähköpostilla yhdistyksen sihteerillemme urpo.jalava@gmail.com  tammikuun 31.1.2022 mennessä tai jättämällä kuoressa yhdistyksen postilaatikkoon, joka sijaitsee Mäkitupatalon seinällä. Muistathan laittaa paperikuvien mukaan myös yhteystietosi, jotta tiedämme palauttaa kuvat oikealle omistajalle.

3. Uusi omakotitalkkari

Edellisen omakotitalkkarin työsuhteen päättyessä olemme saaneet tilalle uuden omakotitalkkarin, Sami-Pekka Heinosen. Sami-Pekan työparina toimii ainakin toistaiseksi Jani Virtanen. Talkkarin voit tilata edulliseen jäsenetuhintaan vanhasta tutusta numerosta 041-3690114. Lisätietoja talkkaripalvelusta löytyy yhdistyksen kotisivulta https://makitupalaiset.fi

 

Hyvää tulevaa uutta vuotta 2022 Teille kaikille toivottaa

Hallitus

Palaa takaisin