Hemmottelupäivä Kaikkea Ihanaa -tapahtuma su. 6.11.2022 klo 12-15:00

Syksyn piristykseksi sunnuntaina 6. marraskuuta klo 12-15:00 Mäkitupatalo täyttyy kaikesta ihanasta. Luvassa on tuote-esittelyjä, mm. sisustustuotteita, kosmetiikkaa, vaatteita, kukkia, koruja, astioita, keramiikkaa, mausteita, lakritsimyyntiä, matkatoimiston infoa, shiatsu -hierontaa, käsihoitoja… ja myös Mäkitupayhdistyksellä on oma pöytänsä, josta voi ostaa yhdistyksen julkaisemia kirjoja ja postikortteja. Luvassa on myös arpajaiset sekä buffetti, josta saa ostaa kahvia, teetä, mehua, pullaa sekä suolaista purtavaa. Muistathan varata käteistä rahaa mukaasi. Otathan mukaan naapurisikin ja vinkkaa tapahtumasta tuttavapiirillesi. Tervetuloa!

Syyskokous ti. 22.11.2022 klo 18:00

Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous pidetään tiistaina 22.marraskuuta klo 18:00 alkaen Mäkitupatalolla Valtaojantie 7. Kokouksen esiohjelmana tekninen energianeuvoja Päivi Rae Turku Energialta tulee kertomaan meille parhaat energiansäästövinkit. Tarkemmat tiedot kokouksessa käsiteltävistä asioissa liitteenä olevassa kokouskutsussa. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu, lämpimästi tervetuloa kaikki Mäkitupalaiset!

Omakotitalkkari

Muistattehan, että Mäkitupayhdistyksellä on omakotitalkkaripalvelu. Tällä hetkellä omakotitalkkarina toimii Pasi Kilpeläinen. Omakotitalkkarin voit tilata edulliseen hintaan numerosta 041-3690114/Pasi. Lisätietoja omakotitalkkaripalvelusta löydät yhdistyksen kotisivulta https://makitupalaiset.fi/omakotitalkkari/