1. Uusi omakotitalkkari

Omakotitalkkaritoiminnassa on tapahtunut jälleen henkilömuutos. Valitettavasti jouduimme päättämään Sami-Pekan työsuhteen koeajan päätyttyä ja neuvottelut hänen tilalleen uudesta talkkarista on alkanut. Toisena omakotitalkkarina toimii edelleen Jani Virtanen. Talkkarin voit tilata edulliseen jäsenetuhintaan vanhasta tutusta numerosta 041-3690114. Lisätietoja talkkaripalvelusta löytyy yhdistyksen kotisivulta https://makitupalaiset.fi

2. Pormestarit kylässä

Turun pormestari Minna Arve ja apulaispormestarit Piia Elo, Elina Rantanen ja Ville Valkonen käyvät Pormestarit kylässä -kierroksilla tutustumassa Turun eri alueisiin, niiden ihmisiin ja kehityskohteisiin. Pormestarit kylässä -tilaisuuksien tarkoitus on kuulla asukkailta itseltään ajatuksia omasta ympäristöstään ja sen kehittämisestä entistä asukasystävällisemmäksi alueeksi.

Mäkitupalaisilla ja muilla alueemme asukkailla ja toimijoilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä pormestareille, myös vapaata keskustelua ja rentoa oleskelua on luvassa tarjoilun lomassa.

Alustavien suunnitelmien mukaan pormestarit olisivat tulleet vierailulle meidän alueellemme Mäkitupatalolle tämän kevään aikana, mutta koronapandemian vuoksi vierailua siirrettiin myöhäisempään ajankohtaan. Tämän hetkisen tiedon mukaan he ovat tulossa meille vierailuille vasta ensi vuoden 2023 toukokuussa, uutta aikaa kun ei meille löytynyt heidän täysistä kalentereistaan tämän vuoden puolelle.

Asiasta tiedotetaan lisää lähempänä sovittua ajankohtaa.

 

3. Lahjoitus

Mäkitupalaisyhdistyksen hallitus päätti 9.3.2022 kokouksessaan tukea Ukrainan hädänalaisia ihmisiä osallistumalla SPR:n keräykseen 500 eurolla.

 

4. Turku Energian määräaikaiset, uudet sähkösopimukset katkolla toistaiseksi

Tiedoksenne, että Ukrainan sodan aiheuttamasta erittäin poikkeuksellisesta markkinatilanteesta johtuen Turku Energia ei tee tällä hetkellä lainkaan uusia määräaikaisia sähkösopimuksia. Tämä koskee myös Louna TPK-sähkösopimusta, joka on ollut tarjolla Turku Energian verkkosivujen kautta uusille TPK-jäsenille. Voimassa oleviin sähkösopimuksiin tällä muutoksella ei siis ole vaikutusta.

Palaa takaisin