Uudistamme jäsenasioiden hoitamisen

Mäkitupalaisyhdistys on uudistanut jäsenrekisterinsä, laskutuksensa kokonaisuudessaan ja myös jäsenkorttinsa. Uudistuksen tarkoituksena on ajanmukaistaa toimintaa ja vähentää käsin tehtävää työtä.

Yhdistys on siirtynyt laskutuksessa (jäsenmaksut, talonmies- ja vuokralaskut) sähköiseen Flomembers-ohjelmaan. Laskut lähetetään sähköpostiin niille jäsenille, joiden sähköpostiosoitteet ovat tiedossa. Jos olette ilmoittaneet yhdistykselle kaksi sähköpostiosoitetta, niin lasku tulee molempiin. Maksu suoritetaan tietenkin vain kertaalleen. Ne, jotka eivät ole ilmoittaneet sähköpostiosoitetta jaetaan lasku postiluukkuun. Talonmiehen laskut laskutetaan noin kuukauden aikana tehdyistä töistä nippuna.

Yhdistys on ottanut käyttöön sähköisen jäsenkortin. Se lähetetään automaattisesti jäsenen sähköpostiin silloin, kun hänen jäsenmaksulaskunsa merkitään maksetuksi. Kortin voi ladata älypuhelimeen. Ne, jotka ovat ilmoittaneet sähköpostiosoitteensa, eivät enää saa paperista jäsenkorttia. Jäsenkortin alaosassa on myös suora linkki jäsenetuihin, jotka ovat varsin monipuolisia. Kannattaa katsoa!

– Anne-Maija Koivisto

 

Palaa takaisin

 

1+